Μπουκάλι Με Χερούλι & Πώμα Κλιπ 200ml Γυάλινο Kilner 0025.487

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 0025.487
7.60 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το μπουκάλι Kilner® Clip Top Handled Bottle είναι τέλειο για τη συντήρηση υγιεινών, σπιτικών ελαίων και σάλτσες. Η χωρητικότητα της φιάλης είναι 0,2 λίτρα / 200 ml και διαθέτει μια στιβαρή λαβή που επιτρέπει την εύκολη έκχυση και ψύξη. Κάθε μπουκάλι ενσωματώνει το παραδοσιακό στυλ Kilner® με το αυθεντικό ανάγλυφο λογότυπο. ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ - Κάθε μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί με παρθένα διαύγεια και σταθερό πάχος τοιχώματος που εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν αδύνατα σημεία. Διαθέτει σύστημα κλιπ από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένο να δημιουργεί την τέλεια τάση παρέχοντας αεροστεγή και ασφαλή σφράγιση κάθε φορά. Κάθε μπουκάλι συνοδεύεται από ανθεκτικό σφράγισμα σιλικόνης. Μόνο πλύσιμο χεριών Ακατάλληλο για ανθρακούχα υγρά ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ - Το γυαλί είναι το καλύτερο για την αποθήκευση / συντήρηση και μεταφορά τροφίμων και ποτών. Είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά, ώστε να μην διαρρεύσουν επιβλαβείς χημικές ουσίες ή τοξίνες στο φαγητό. Το γυαλί δεν περιέχει BPA και δεν απορροφά οσμές, γεύσεις ή λεκέδες. Το γυαλί δεν είναι μόνο μια πιο υγιεινή επιλογή, αλλά είναι φτιαγμένο για να διαρκεί και ποτέ για μία χρήση. Η Kilner® συνεχίζει να αντιμετωπίζει τα πλαστικά απορρίμματα με το ήθος μας για ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. THE KILNER® STORY - Το αρχικό βάζο Kilner®, που εφευρέθηκε από τους John Kilner and Co. στην Αγγλία, είναι τόσο αγαπητό και επιτυχημένο τώρα όσο πριν από περισσότερα από 180 χρόνια. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων μας παρέχει απλές λύσεις για τη συντήρηση, την προετοιμασία, την αποθήκευση και το φαγητό εν κινήσει χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, όλα πιστοποιημένα με το εμβληματικό λογότυπο της μάρκας Kilner®.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΠΟΤΗΡΙΑ
Υλικό Γυαλί
Brands Kilner
Είδος Καράφες
Χρώμα Διάφανο
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
product bottom banner