Επιστροφές προϊόντων

Στο www.e-detorakis.gr θέλουμε να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγορά σας, σε περίπτωση που κάτι δεν σας αρέσει ή δεν σας κάνει ή ήταν ελαττωματικό ή δεν αντιστοιχεί με το προϊόν της παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάσταση του προϊόντος σε άλλο νούμερο ή/και σε άλλο χρώμα. Για τη διαδικασία αντικατάστασης, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι έως και 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2841026333 ή στο e-mail [email protected]. Σε περίπτωση που έχει γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας, μπορείτε να την επιστρέψετε με τον ίδιο ταχυμεταφορέα χωρίς έξοδα επιστροφής (Δωρεάν).


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες, το προϊόν που παραλάβατε, αιτιολογώντας τον λόγο επιστροφής του. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής του(5€).

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, θα πρέπει να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το σχετικό έντυπο (δελτίο επιστροφής) που παραλάβατε μαζί με το προϊόν και την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή, εντός μίας εβδομάδας από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν.

Σε περίπτωση αντικαταβολής, η εταιρεία μας θα καταθέσει το χρηματικό ποσό σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές σε:

- Εποχιακά Είδη

- Είδη σε Προσφορά (web offer)

Δικαίωμα Αντικατάστασης εντός 10 ημερών

Για να πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση θα πρέπει να γίνουν οι παρακάτω ενέργειες εντός 10 ημερών:

1. Παραδώστε το προϊόν και συμπληρωμένο το δελτίο επιστροφής με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή του προϊόντος, αλλά παράλληλα να μπορεί να γίνει ενδεχόμενη αλλαγή σε χρώμα/νούμερο ή άλλο είδος. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.

2. Το προϊόν που θα επιστρέψετε, θα πρέπει να μην το έχετε χρησιμοποιήσει και να βρίσκεται εντός της αρχικής συσκευασίας του.


Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.
Εάν οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις δεν πληρούνται, τότε το προϊόν θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση.

 
ΠΡΟΣΟΧΗ
Για επιστροφές από την Κύπρο και από το εξωτερικό τα έξοδα αποστολής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή.
Επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για περισσότερες διευκρινήσεις στο 2841026333.