Web Offer!-14% Προτεινόμενο

Ξύλινος πλάστης "Terrestrial" με χερούλια σιλικόνης 46cm Nava 10-107-029

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-107-029
9.89 price.perUnitTitle 11.50€ Web Offer! -14%

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : 10-107-029

Χρησιμοποιήστε τον ξύλινο πλάστη Terrestrial της NAVA σε όλες συνταγές που περιλαμβάνουν άνοιγμα ζύμης αρτοποιίας ή ζαχαροπλαστικής και πετύχετε ομοιόμορφο πάχος χωρίς να διπλώνει η ζύμη.

Ιδανικός για το άνοιγμα ζαχαρόπαστας, για φύλλο πίτας, για ζύμη πάστας, πίτσας, μπισκότων και όλων των ειδών τις ζύμες. Χρησιμοποιήστε τον εναλλακτικά για να πολτοποιήσετε μπισκότα, ξηρούς καρπούς ή να μαλακώσετε το κρέας, τοποθετώντας πρώτα το συστατικό που θέλετε να επεξεργαστείτε μέσα σε μια σακούλα.

Από ξύλο bamboo υψηλής ποιότητας, 100% φιλικό προς το περιβάλλον και κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Ανθεκτική, στιβαρή κατασκευή που παρέχει εξαιρετικό έλεγχο κατά το άνοιγμα του φύλλου, με εργονομικές, αντιολισθητικές λαβές σιλικόνης, για άνετο και εύκολο χειρισμό.

  • Βάρος 0,25 kg
  • Μήκος 46,00 cm
  • Διάμετρος 5,00 cm

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΟΙΚΙΑΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Κατάσταση Προσφορά, Προτεινόμενο
Brands Nava
Είδος Terrestrial, Πλάστες
Χρώμα Μπεζ
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
product bottom banner