Coffee Dripper 02 white V60 Ceramic Hario 0808022

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 0808022
24.70 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : 0808022

Το όνομα V60 προέρχεται από το σχεδιασμό του. Ο κώνος έχει σχήμα V και γωνία 60 μοιρών. Σύμφωνα με την έρευνα του Hario, αυτός είναι ο βέλτιστος τρόπος παρασκευής καφέ. Ο V60 έχει μια ενιαία μεγάλη τρύπα, η οποία σας επιτρέπει να προσδιορίσετε τη γεύση του αλεσμένου καφέ ρυθμίζοντας τη ροή του νερού. Το κεραμικό Dripper Hario έχει σπειροειδείς πλευρές που μεγιστοποιούν την επέκταση του καφέ επιτρέποντας στον αέρα να διαφύγει κατά την παρασκευή. Το Dripper είναι κατασκευασμένο από την Arita-yaki, ένα παραδοσιακό στυλ ιαπωνικών κεραμικών Dripper με ιστορία 400 ετών. Κάθε ένα είναι χειροποίητο από έναν τοπικό τεχνίτη. Η εξαιρετικό κεραμικό Dripper  και η λειτουργική ομορφιά του προϊόντος V60 δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση μεταξύ του παραδοσιακού και του σύγχρονου.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΟΙΚΙΑΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Υλικό Κεραμικό
Brands Hario
Είδος Dripper
Χρώμα Άσπρο
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
product bottom banner