Μαχαίρι κεραμικό με μαύρη λαβή 27cm Misty Nava 10-058-001

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-058-001
10.50 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : 10-058-001

Το  κεραμικό μαχαίρι του chef Misty της NAVA θα καλύψει όλες τις καθημερινές σας ανάγκες κατά την προετοιμασία των γευμάτων. Ιδανικό για να κόψετε κρέας και ψάρι, να τεμαχίσετε ή να κόψετε σε κύβους λαχανικά και φρούτα, αλλά και να ψιλοκόψετε μυρωδικά εύκολα και γρήγορα.

Με λεπίδα κατασκευασμένη από οξείδιο ζιρκονίου, ένα άκρως ανθεκτικό, μη πορώδες και μη τοξικό υλικό που δεν σκουριάζει. Με υψηλή σκληρότητα, η οποία εγγυάται μια αιχμηρή και ανθεκτική στον χρόνο λεπίδα. Χάρη στην απολύτως λεία, κεραμική λεπίδα τα τρόφιμα δεν οξειδώνονται και με αυτό τον τρόπο διατηρούν τις βιταμίνες τους και όλα τα θρεπτικά συστατικά τους αναλλοίωτα, δεν μαυρίζουν και δεν αλλοιώνεται η γεύση ή το άρωμά τους.

Διαθέτει μαύρη, εργονομική λαβή για ακρίβεια και ταχύτητα στο κόψιμο, με μαύρη αντιολισθητική επίστρωση soft touch για άνετο και ασφαλή χειρισμό. Το εξαιρετικά ελαφρύ του βάρος κάνει τη χρήση του εύκολη και προσφέρει ακριβείς κοπές, χωρίς μεγάλη άσκηση πίεσης.

Συνοδεύεται από κουτί για την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευσή του μετά τη χρήση και αποτελεί ένα όμορφο και πρακτικό δώρο για όλους.

Μήκος λεπίδας: 14.0cm / Μήκος λαβής: 13.0cm 

 

Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων 

  • Βάρος 0,09 kg
  • Μήκος 27,00 cm
  • Ύψος 4,50 cm
  • Πλάτος 2,00 cm
  • Πάχος 1,50 mm

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Υλικό Κεραμικό
Brands Nava
Είδος Chef, Misty
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
product bottom banner