Νέο Προτεινόμενο

Τρίφτης Σκληρών Τυριών Specialty Series Rotating Grater Microplane 39904

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 39904
37.40 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο τρίφτης της Microplane Rotary Cheese Grater, έχει χειρουργική λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα που τρίβει χωρίς κόπο παρμεζάνα και άλλα τυριά, σοκολάτα και καρύδια. Η ιδιαίτερα μεγάλη θήκη μπορεί να χωρέσει  γενναιόδωρές μερίδες, ενώ η λαβή και η μανιβέλα έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολος στο κράτημά του. Ο τρίφτης Rotary Cheese μπαίνει στο  πλυντήριο πιάτων και αποτελείται από τρία μέρη για εύκολια στον καθαρισμό!
Εστιατόρικης ποιότητας τρίφτες
Χρησιμοποιήστε στο σπίτι σας τους τριφτές που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να σερβίρουν τριμμένο τυρί.
Ιδανικό για οικογενειακές συγκεντρώσεις
Είτε σερβίρετε για την οικογένεια σας είτε έχετε μια οικογενειακή συγκέντρωση, αυτός ο περιστροφικός τρίφτης δίνει την ελευθερία σε κάθε άτομο να αποφασίσει πόσο επιπλέον τυρί θέλει χωρίς κόπο.
Εύχρηστος

Απλά βάλτε ένα κομμάτι τυρί στο δοχείο, σπρώξτε το καπάκι και γυρίστε τη λαβή. Καθώς γυρίζετε τη λαβή, περιστρέφεται ο κύλινδρος και το τέλεια τριμμένο τυρί πέφτει!
Original Microplane Cheese Grater Fine Blade

Ο κύλινδρος αποτελείτε από μια λεπίδα που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ από ανοξείδωτο χάλυβα χειρουργικού τύπου. Η λεπτή λεπίδα χρησιμοποιείται συνήθως για να πάρουμε το ξύσμα παρμεζάνας και από άλλα σκληρά τυριά.
Δημιουργήσττε αλεύρι από καρύδια και νιφαδες σοκολάτας. Η λεπτή λεπίδα Microplane μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε μικρές ποσότητες αλευριού από καρύδια, να αλέθεται σκληρά μπαχαρικά και να δημιουργήσετε νιφάδες σοκολάτες για ντεκορ. Απλώς βάλτε ολόκληρα τα καρύδια, τα μπαχαρικά και τα κομμάτια σοκολάτας στην υποδοχή και γυρίστε τη μανιβέλα.
Το εργαλείο χωρίζεται σε 3 κομμάτια  για να το τοποθετήσετε στο πλυντήριο πιάτων. Όλα τα πλαστικά είναι χωρίς BPA.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Υλικό Ανοξείδωτο
Κατάσταση Νέο, Προτεινόμενο
Brands Microplane
Είδος Μαντολίνα - Τρίφτες
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
product bottom banner