Νέο Προτεινόμενο

Σετ 4 Τεμαχίων Μαχαίρια Κρέατος Μήκος:22,1cm Inox Perpétue Opinel 002447

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 002447
50.00 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτό το μαχαίρι για μπριζόλα έχει κυρτή, γεμάτη, άνετη λαβή με μικροοδοντωτή λεπίδα που δεν απαιτεί ακόνισμα και κόβει απαλά, ώστε να μην σκίζει τα τρόφιμα. Ως μέρος της συλλογής μαχαιροπήρουνων Perpétue, αυτό το κομψά σχεδιασμένο επιτραπέζιο μαχαίρι είναι έτοιμο για οτιδήποτε στο πιάτο σας, από το κόψιμο μιας καλά προετοιμασμένης μπριζόλας μέχρι το κόψιμο των λαχανικών που το συνοδεύουν! Η εύκολη συντήρηση (ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων!) και ο μοντέρνος αλλά διαχρονικός σχεδιασμός θα συμπληρώσουν τις ρυθμίσεις του χώρου τόσο σε χαλαρά όσο και σε υπερυψωμένα τραπέζια. Το σετ 4 τεμαχίων περιλαμβάνει 4x επιτραπέζια μαχαίρια. Σχεδιασμένο στη Γαλλία. Κατασκευασμένο στην Πορτογαλία.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΟΙΚΙΑΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Υλικό Ανοξείδωτο
Κατάσταση Νέο, Προτεινόμενο
Brands Opinel
Μέγεθος 22cm
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
Χρώμα Ασημί
product bottom banner