Ημίχυτρα Φ32cm Από Χυτό Αλουμίνιο BLACKplus Risoli 99BP/32

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 99BP/32
122.50 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η σειρά BLACKplus της Risoli είναι κατασκευασμένη από χυτό αλουμίνιο πάχους 6mm και περιλαμβάνει τη νέας γενιάς επίστρωση El Diamant ,που εγγυάται μια άνευ προηγουμένου αντοχή στις γρατζουνιές μαζί με εξαιρετική αντικολλητική ιδιότητα. Η επίστρωση El Diamant ,η οποία είναι φτιαγμένη από ορυκτά σωματίδια μαζί με τις ιδιότητες του χυτού αλουμινίου εξασφαλίζουν ένα άκρως υγιεινό μαγείρεμα χωρίς την χρήση λίπους σε χαμηλές ή μέτριες θερμοκρασίες έτσι ώστε τα τρόφιμα να διατηρούν τις θρεπτικές τους αξίες .

Πιστοποιημένη ποιότητα (ISO 9001:2000)

 

            Φροντίδα και οδηγίες χρήσης

Πριν χρησιμοποιήσετε τα σκεύη τα πλένετε με καυτό νερό, υγρό σαπούνι και μαλακό σφουγγάρι ,στεγνώνετε πλήρως και τα περνάτε με βούτυρο η λάδι.

Μην ζεσταίνετε τα σκεύη ενώ είναι άδεια και μην τα αφήνετε στη φωτιά ενώ έχει εξατμιστεί η δεν έχουν περιεχόμενο. Το χυτό αλουμίνιο είναι ένας πολύ καλός αγωγός θερμότητας και η συνεχής υπερθέρμανση θα μπορούσε να καταστρέψει την επίστρωση.

Μαγειρεύουμε σε χαμηλή η μέτρια θερμοκρασία

Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του σκεύους μετά τη χρήση τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα πλένουμε αργότερα με μαλακό σφουγγάρι.

Επιλέγουμε εργαλεία κουζίνας από ξύλο, πλαστικό η σιλικόνη για την αποφυγή αλλοίωσης της επίστρωσης.

Δεν αποθηκεύουμε φαγητό στα σκεύη

Μετά από "θερμικό σοκ" η αλλαγή του χρώματος επικάλυψης δεν έχει οποιαδήποτε αρνητική επίπτωση στην ποιότητα του προϊόντος και στην αποτελεσματικότητα του κατά τη διάρκεια της χρήσης  

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΟΙΚΙΑΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Υλικό Χυτό Αλουμίνιο
Brands Risoli
Μέγεθος 32cm
Είδος Blackplus, Ημίχυτρες
Χρώμα Μαύρο
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
product bottom banner