Τηγάνι Βαθύ 28cm Από Χυτό Αλουμίνιο Granito Risoli 104GR/28

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 104GR/28
69.00 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Βαθύ τηγάνι 28cm χυτού αλουμινίου .Με αντικολλητική επίστρωση γρανίτη. Είναι περισσότερο ανθεκτικό στην τριβή απο τα απλά συμβατικά αντικολλητικά τηγάνια χάρη στο ενισχυμένο σύστημα με ορυκτά σωματίδια. Είναι το ιδανικό σκεύος για πραγματικά υγιεινό και ασφαλές μαγείρεμα, χωρίς τα τρόφιμα να χάνουν τις θρεπτικές τους ουσίες.

Η σειρά Granito της Risoli είναι κατασκευασμένη από χυτό αλουμίνιο πάχους 8mm με την μοναδική επίστρωση Granite της οποίας η σύσταση είναι ενισχυμένη με ορυκτά σωματίδια .Η επίστρωση Granite εγγυάται μια άνευ προηγουμένου αντοχή σε συνδυασμό  με τις ιδιότητες του χυτού αλουμινίου εξασφαλίζουν ένα άκρως υγιεινό μαγείρεμα χωρίς την χρήση λίπους σε χαμηλές ή μέτριες θερμοκρασίες έτσι ώστε τα τρόφιμα να διατηρούν τις θρεπτικές τους αξίες .

ΧΩΡΙΣ PFOA ,NICKEL FREE

 

 

     Φροντίδα και οδηγίες χρήσης

Πριν χρησιμοποιήσετε τα σκεύη τα πλένετε με καυτό νερό, υγρό σαπούνι και μαλακό σφουγγάρι ,στεγνώνετε πλήρως και τα περνάτε με βούτυρο η λάδι.

Μην ζεσταίνετε τα σκεύη ενώ είναι άδεια και μην τα αφήνετε στη φωτιά ενώ έχει εξατμιστεί η δεν έχουν περιεχόμενο. Το χυτό αλουμίνιο είναι ένας πολύ καλός αγωγός θερμότητας και η συνεχής υπερθέρμανση θα μπορούσε να καταστρέψει την επίστρωση.

Μαγειρεύουμε σε χαμηλή η μέτρια θερμοκρασία

Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του σκεύους μετά τη χρήση τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα πλένουμε αργότερα με μαλακό σφουγγάρι.

Επιλέγουμε εργαλεία κουζίνας από ξύλο, πλαστικό η σιλικόνη για την αποφυγή αλλοίωσης της επίστρωσης.

Δεν αποθηκεύουμε φαγητό στα σκεύη

Μετά από "θερμικό σοκ" η αλλαγή του χρώματος επικάλυψης δεν έχει οποιαδήποτε αρνητική επίπτωση στην ποιότητα του προϊόντος και στην αποτελεσματικότητα του κατά τη διάρκεια της χρήσης  

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΟΙΚΙΑΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Υλικό Χυτό Αλουμίνιο
Brands Risoli
Είδος Granito, Τηγάνια
Μέγεθος 28cm
Χρώμα Μαύρο
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
product bottom banner