Νέο Προτεινόμενο

Χύτρα Φ28cm 5.5Lt Χαμηλής Πίεσης Αντικολλητική Από Χυτό Αλουμίνιο Diamond Active Lite Woll 828DALI

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 828DALI
204.00 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : 828DALI

Η άκρως ξεχωριστή και επαναστατική σειρά Active Lite της Woll προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα έχοντας συνδυάσει την μοναδική τεχνολογία και κατασκευή απο χυτό αλουμίνιο με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καινοτομία καπακιού χαμηλής πίεσης.

Active Lite by Woll. Τέλεια & γρήγορα.

Κατά κανόνα, οι αντικολλητικές χύτρες Diamond Active Lite μπορούν να μειώσουν το χρόνο μαγειρέματος κατά 50% σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους μαγειρέματος ενώ χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό τους, μπορείτε να αφαιρέσετε το καπάκι απο τη χύτρα ταχύτητας οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος για να προσθέσετε υλικά και καρυκεύματα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κατασκευασμένο απο χυτό αλουμίνιο πάχους 8 mm
  • Κάλυμμα Active Lite για ενεργό μαγείρεμα και ατμό, κατασκευασμένο από ενισχυμένο γυαλί ασφαλείας
  • Πατενταρισμένος διαισθητικός μηχανισμός λειτουργίας με ένα χέρι
  • Βαλβίδα απελευθέρωσης πίεσης με κάλυμμα σιλικόνης για εξίσωση σταθερής πίεσης
  • Σφραγίδα σιλικόνης για αεροστεγή σφράγιση
  • Σχεδιασμένο και για επαγωγικές εστίες
  • Θερμαίνεται πολύ γρήγορα & διατηρεί τη θερμοκρασία περισσότερο
  • Ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας σε όλη την επιφάνεια
  • Εξαιρετικά αποτελεσματική αντικολλητική επιφάνεια 5 στρώσεων με ενίσχυση από συνθετικό διαμάντι
  • Αντέχει στην τριβή και τις χαρακιές, δεν καταστρέφεται με μεταλλικά εργαλεία
  • Καθαρίζεται εύκολα, πλένεται στο πλυντήριο πιάτων
  • Made in Germany

 

Κατασκευή
Τα προϊόντα της Woll είναι υψηλών προδιαγραφών, κορυφαίας ποιότητας και κατασκευασμένα στη Γερμανία με τον υψηλότερο βαθμό δεξιοτεχνίας. Τα σκεύη της εταιρίας είναι κατασκευασμένα από εκλεπτισμένο, εξαιρετικά ανθεκτικό, χειροποίητο χυτό αλουμίνιο, απαλλαγμένα από οποιαδήποτε διαδικασία που μπορεί να μειώσει την ποιότητα τους και σχεδιασμένα να σας προσφέρουν την καλύτερη και πιο ποιοτική απόδοση.

 

Επίστρωση
Η όλη διαδικασία της επίστρωσης πραγματοποιείται στο εργοστάσιο της Woll, το πιο σύγχρονο και ενημερωμένο εργοστάσιο της κατηγορίας του στην Ευρώπη χρησιμοποιώντας την πιο μοντέρνα, φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία με την λιγότερη απελευθέρωση διοξειδίου του άνθρακα. Η όλη διαδικασία της κατασκευής και της εφαρμογής της επίστρωσης για όλα τα σκεύη της Woll είναι απόλυτα PFOA free. Όλα τα προϊόντα της Woll έχουν επιφάνειες εξαιρετικά ανθεκτικές στις χαρακιές σκληρυμένες με τεχνολογία plasma jet στους 20.000 °C αλλά και αντικολλητικές. Η μοναδική επίστρωση με 5 στρώσεις και σκόνη διαμαντιού για αντοχή στην τριβή και τις χαρακιές σας προσφέρει το καλύτερο και πιο υγειινό μαγείρεμα, με τα λιγότερα λιπαρά.

Σχεδιασμός Diamond Active Lite
Με τον ειδικό σχεδιασμό Diamond Active Lite, το νερό μέσα στη χύτρα θερμαίνεται μόλις πάνω από 100 ° C. Αυτό παράγει μια μικρή ποσότητα υπερπίεσης στην κατσαρόλα, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο βρασμού / μαγειρέματος με παρόμοιο τρόπο με μια χύτρα ταχύτητας. Οι χρόνοι μαγειρέματος, εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως το πλήθος των συστατικών και η ισχύς της εστίας.


Mηχανισμός ασφάλισης με πατενταρισμένο καπάκι
Ο μηχανισμός ασφάλισης με πατενταρισμένο καπάκι εξασφαλίζει την εύκολη λειτουργία και σφραγίζει ερμητικά τη χύτρα χάρη σε ένα ειδικά κατασκευασμένο παρέμβυσμα σιλικόνης. Η θερμοκρασία λίγο πάνω από 100 ° C επιτυγχάνεται μέσω ελαφράς συσσώρευσης πίεσης στη χύτρα. Η βαλβίδα εξασφαλίζει σταθερή πίεση εξισορρόπησης και αποτρέπει την υπερβολική πίεση μέσα στη χύτρα. Μια ειδικά κατασκευασμένη, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σφαιρική βαλβίδα επιτρέπει το εύκολο και χωρίς πίεση άνοιγμα και την ανύψωση του καπακιού ανά πάσα στιγμή. Εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας ως αποτέλεσμα των βραχύτερων χρόνων βρασμού ή μαγειρέματος, η θερμική ενέργεια εξοικονομείται επίσης επειδή η κατσαρόλα απαιτεί πολύ λιγότερα υγρά από τις συμβατικές κατσαρόλες. H Diamond Active Lite θέτει επίσης νέα πρότυπα για την ασφάλεια: Η χύτρα είναι εγγυάται να μην ξεχειλίζει χάρη στην προηγμένη τεχνολογία βαλβίδων.

Υγιεινό Μαγείρεμα - Διατηρήστε όλα τα θρεπτικά συστατικά!
H Diamond Active Lite λειτουργεί καλύτερα για απαλό μαγείρεμα με κλειστό καπάκι, όταν η απώλεια υδρατμών μειώνεται στο ελάχιστο. Οι πατάτες, τα λαχανικά, το κρέας και τα ψάρια διατηρούν τη ξεχωριστή γεύση τους καθώς και το σχήμα και το χρώμα τους.Οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία δεν χάνονται, με αποτέλεσμα να καταναλώνουμε υγιεινότερα τρόφιμα, όπως συμβαίνει και με τον συμβατικό ατμό.

Woll - Ποιότητα Made in Germany
Από το 1979 η Woll έχει μπει στην παραγωγή με επαγγελματικής ποιότητας σκεύη από χειροποίητο χυτό αλουμίνιο σχεδιασμένα για τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Συνδυάζοντας την παραδοσιακή δεξιοτεχνία με την σύγχρονη τεχνολογία. Κάθε προϊόν είναι κατασκευασμένο στο χέρι και απαλλαγμένο από κάθε τεχνική μαζικής παραγωγής. Σχεδιασμένα να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό Chef, τα σκεύη της Woll εγγυώνται ποιότητα, αντοχή και πάνω από όλα αξιοπιστία.

Επιπλέον χαρακτηριστικά:

  1. Ύψος: 10.5 εκατ.
  2. Πάχος στον πάτο: 8 mm
  3. Καθαρό βάρος: 2.56 kg
  4. Διαδικασία κατασκευής και επικάλυψη χωρίς PFOA
  5. Υγιεινό μαγείρεμα. Χρησιμοποιήστε λίγη ή και καθόλου λιπαρή ουσία
  6. Εξοικονόμιση ενέργειας, μαγειρέψτε σε χαμηλότερη ένταση
  7. Οι πλαϊνές λαβές της σειράς αντέχουν εως 250 °C
  8. Κατάλληλο για όλους τους τύπους εστιών
  9. PFOA Free
  10. Σε ξεχωριστή συσκευασία δώρου

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΟΙΚΙΑΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Υλικό Χυτό Αλουμίνιο
Κατάσταση Νέο, Προτεινόμενο
Brands Woll
Μέγεθος 28cm
Είδος Χύτρες
Χρώμα Ανθρακί, Γκρί, Μαύρο
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
product bottom banner