Νέο Προτεινόμενο

Τηγάνι Αντικολλητικό Φ24cm Από Χυτό Αλουμίνιο Με Αποσπώμενη Λαβή Titanium Nowo Woll 1524IL

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 1524IL
111.50 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : 1524IL

Εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή με κορυφαίες θερμικές ιδιότητες, αντικολλητική επιφάνεια με εντυπωσιακές επιδόσεις και αποσπώμενη λαβή για καθημερινή πρακτικότητα.

Η σειρά Titanium Nowo της Woll περιλαμβάνει μοναδικά σκεύη κατασκευασμένα στη Γερμανία από χειροποίητο χυτό αλουμίνιο και με επίστρωση από τιτάνιο, ανθεκτικά σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, που χαρακτηρίζονται από την πρακτική αποσπώμενη λαβή τους. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Woll είναι σχεδιασμένα να ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς Chef. Όλα τα σκεύη της σειράς είναι κατάλληλα για όλες τις εστίες, ακόμα και τις επαγωγικές.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κατασκευασμένο απο χυτό αλουμίνιο πάχους 9 mm
  • Σχεδιασμένο και για επαγωγικές εστίες
  • Θερμαίνεται πολύ γρήγορα & διατηρεί τη θερμοκρασία περισσότερο
  • Ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας σε όλη την επιφάνεια
  • Εξαιρετικά αποτελεσματική αντικολλητική επιφάνεια 4 στρώσεων με ενίσχυση από τιτάνιο
  • Αντέχει στην τριβή και τις χαρακιές, δεν καταστρέφεται με μεταλλικά εργαλεία
  • Αποσπώμενη λαβή. Καθαρίζεται & αποθηκεύεται εύκολα
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στον φούρνο
  • Καθαρίζεται εύκολα, πλένεται στο πλυντήριο πιάτων
  • 25 χρόνια εγγύηση για το σώμα, 3 χρόνια εγγύηση για την αντικολλητική επιφάνεια
  • Made in Germany

 

Κατασκευή
Τα προϊόντα της Woll είναι υψηλών προδιαγραφών, κορυφαίας ποιότητας και κατασκευασμένα στη Γερμανία με τον υψηλότερο βαθμό δεξιοτεχνίας. Τα σκεύη της εταιρίας είναι κατασκευασμένα από εκλεπτισμένο, εξαιρετικά ανθεκτικό, χειροποίητο χυτό αλουμίνιο, απαλλαγμένα από οποιαδήποτε διαδικασία που μπορεί να μειώσει την ποιότητα τους και σχεδιασμένα να σας προσφέρουν την καλύτερη και πιο ποιοτική απόδοση.

 

Επίστρωση
Η όλη διαδικασία της επίστρωσης πραγματοποιείται στο εργοστάσιο της Woll, το πιο σύγχρονο και ενημερωμένο εργοστάσιο της κατηγορίας του στην Ευρώπη χρησιμοποιώντας την πιο μοντέρνα, φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία με την λιγότερη απελευθέρωση διοξειδίου του άνθρακα. Η όλη διαδικασία της κατασκευής και της εφαρμογής της επίστρωσης για όλα τα σκεύη της Woll είναι απόλυτα PFOA free. Όλα τα προϊόντα της Woll έχουν επιφάνειες εξαιρετικά ανθεκτικές στις χαρακιές σκληρυμένες με τεχνολογία plasma jet στους 20.000 °C αλλά και αντικολλητικές. Η μοναδική επίστρωση με 4 στρώσεις από τιτάνιο για αντοχή στην τριβή και τις χαρακιές σας προσφέρει το καλύτερο και πιο υγειινό μαγείρεμα, με τα λιγότερα λιπαρά.

 

Αποσπώμενη λαβή
Οι αποσπώμενες λαβές σας διευκολύνουν και είναι πρακτικές και ασφαλείς, μπορείτε τις αφαιρέσετε και να βάλετε το σκεύος στο φούρνο. Αφαιρούνται εύκολα και βοηθούν την εξοικονόμηση χώρου τόσο στην αποθήκευση όσο και στο πλυντήριο. Οι αποσπώμενες λαβές δεν είναι θερμοανθεκτικές και πρέπει να αφαιρεθούν πριν από τη χρήση του σκεύους στο φούρνο.


Εξοικονόμηση ενέργειας
Χρησιμοποιώντας μια νέα μέθοδο παραγωγής, το κάτω μέρος του σκεύους είναι κατασκευασμένο από ειδικό ανοξείδωτο ατσάλι, με πατέντα ανεπτυγμένη στη Woll που έχει εφαρμοστεί σε όλη την επιφάνεια του κάτω μέρους κάθε σκεύους της σειράς Titanium Nowo. Η νέα γενιά των σκευών για επαγωγικές εστίες της Woll επιτρέπει την ταχεία θέρμανση φτάνοντας ακόμα και 300 °C σε μόλις 3 λεπτά. Η ομοιόμορφη ροη και κατανομή της θερμοκρασίας που επιτυγχάνεται στα σκεύη της Woll επιτρέπει την απορρόφηση του 100% της θερμικής ενέργειας που παράγεται στις επαγωγικές εστίες. Το επαγγελματικό μαγείρεμα με τα κατασκευασμένα από χυτό αλουμίνιο αντικολλητικά σκεύη της Woll κατάλληλα για επαγωγικές εστίες γίνεται τώρα πιο ασφαλές αλλά και εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια.
*Όλα τα σκεύη της σειράς Titanium Nowo της Woll είναι σχεδιασμένα να αποδίδουν στο μέγιστο στις επαγωγικές εστίες αλλά είναι κατάλληλα για όλες τις εστίες.

Woll - Ποιότητα Made in Germany
Από το 1979 η Woll έχει μπει στην παραγωγή με επαγγελματικής ποιότητας σκεύη από χειροποίητο χυτό αλουμίνιο σχεδιασμένα για τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Συνδυάζοντας την παραδοσιακή δεξιοτεχνία με την σύγχρονη τεχνολογία. Κάθε προϊόν είναι κατασκευασμένο στο χέρι και απαλλαγμένο από κάθε τεχνική μαζικής παραγωγής. Σχεδιασμένα να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό Chef, τα σκεύη της Woll εγγυώνται ποιότητα, αντοχή και πάνω από όλα αξιοπιστία.

Επιπλέον χαρακτηριστικά:

  1. Ύψος: 5 εκατ.
  2. Πάχος στον πάτο: 9 mm
  3. Καθαρό βάρος: 1.73 kg
  4. Υγιεινό μαγείρεμα. Χρησιμοποιήστε λίγη ή και καθόλου λιπαρή ουσία
  5. Εξοικονόμιση ενέργειας, μαγειρέψτε σε χαμηλότερη ένταση
  6. Επιπλέον ενίσχυση περιμετρικά για αντοχή στους κραδασμούς και αποφυγή σταξίματος εκτός του τηγανιού
  7. Οι πλαϊνές λαβές στις διάφορες κατσαρόλες της σειράς είναι κατάλληλες και για φούρνο αφού αντέχουν εως 250 °C
  8. Κατάλληλο για όλους τους τύπους εστιών
  9. PFOA Free

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΟΙΚΙΑΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Υλικό Χυτό Αλουμίνιο
Κατάσταση Νέο, Προτεινόμενο
Brands Woll
Είδος Τηγάνια
Μέγεθος 24cm
Χρώμα Ανθρακί, Γκρί, Μαύρο
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
product bottom banner