Καπάκι Γυάλινο Terrestrial 26cm Nava 10-044-031

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-044-031
8.00 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : 10-044-031

Απαραίτητο από την πρώτη στιγμή της μαγειρικής διαδικασίας και μέχρι πριν το τελικό σερβίρισμα, το καπάκι Terrestrial της NAVA θα είναι ο σύμμαχός σας τόσο κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος όσο και κατά το σερβίρισμα, ενώ παράλληλα θα κρατήσει μακριά τον καπνό και τις μυρωδιές από την ατμόσφαιρα της κουζίνας σας.

Μαγειρεύοντας με το καπάκι κλειστό, το περιεχόμενο του σκεύους φτάνει γρηγορότερα σε σημείο βρασμού με αποτέλεσμα να μειώνεται ο χρόνος διάρκειας μαγειρέματος και να εξοικονομείται ενέργεια. Ταυτόχρονα προστατεύεται το περιεχόμενο του σκεύους και διατηρείται η θερμοκρασία του φαγητού μέχρι το σερβίρισμα. Τέλος μπορεί να αποτελέσει το μυστικό σας για ένα τρυφερό, ζουμερό, ομοιόμορφα μαγειρεμένο και γεμάτο αρώματα ψητό κατσαρόλας, καθώς οι υδρατμοί συγκρατούνται μέσα στο σκεύος και το κρέας διατηρεί όλα τα αρώματα και την υγρασία του.

Τα καπάκια Terrestrial κατασκευάζονται από θερμοανθεκτικό γυαλί υψηλής ποιότητας και σας επιτρέπουν να ελέγχετε τη διαδικασία μαγειρέματος χωρίς απώλειες θερμότητας. Η στεφάνη είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και προστατεύει το γυαλί από τα ραγίσματα. Το καπάκι διαθέτει τρύπα εξόδου ατμού και μη θερμαινόμενη λαβή από βακελίτη  με  soft touch αίσθηση.

Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων.

 

Το προϊόν δεν πρέπει να τοποθετείται μέσα στον φούρνο.

  • Βάρος 0,60 kg
  • Ύψος 7,00 cm
  • Διάμετρος 26,00 cm

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΟΙΚΙΑΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Υλικό Γυαλί
Brands Nava
Είδος Terrestrial, Καπάκια
Χρώμα Διάφανο
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
product bottom banner