Τηγάνι Wok 28cm Black Line Pro Falez BL28W

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: BL28W
34.90 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : BL28W

Falez-Black Line Wok 28′. Η σειρά μαγειρικών σκευών Black Line Pro έχει κατασκευαστεί από σφυρήλατο (forged) αλουμίνιο 4mm και σύστημα τεσσάρων αντικολλητικών στρώσεων Ελβετικής τεχνολογίας & κατασκευής ILAG®GRANITEC®, βασισμένο στην αποδεδειγμένη ποιότητα DURIT ® Protect Pro, με ειδική ενίσχυση κεραμικής τεχνολογίας. Με αυτή την ενίσχυση διασφαλίζουμε μεγάλη διάρκεια ζωής, υψηλή αντίσταση στην τριβή και εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση, το εφέ γρανίτη στην τελική επίστρωση δίνει ένα ωραίο οπτικό αποτέλεσμα και ένα εξαιρετικό design. Η επίστρωση είναι φιλική προς το περιβάλλον χωρίς να περιέχει PFOA και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική ακόμα & με τη χρήση μεταλλικών εργαλείων . Τα σκεύη έχουν εργονομικές λαβές βακελίτη soft touch και είναι κατάλληλα για εστίες κεραμικές, αλογόνου, ηλεκτρικές και γκαζιού, επίσης είναι κατάλληλα για πλύσιμο στο πλυντήριο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΟΙΚΙΑΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Υλικό Αλουμίνιο
Brands Falez
Είδος Black Line Pro, Wok
Μέγεθος 28cm
Χρώμα Μαύρο
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
product bottom banner