Προτεινόμενο

Σπάτουλα-Μαχαίρι για αντικολλητικές επιφάνειες keystone 09.90.01

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 09.90.01
2.80 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : 09.90.01

Η Σπάτουλα-Μαχαίρι της Κeystone ξεχωρίζει διότι είναι κατάλληλη για κόψιμο πάνω σε αντικολλητικές επιφάνειες (τεφλόν και κεραμική επίστρωση) καθώς η ειδική της σύσταση αφενός δεν πληγώνει τα αντικολλητικά σκεύη αλλά ταυτόχρονα είναι αρκετά ισχυρή και αποδοτική στο κόψιμο. Σας λύνει τα χέρια στο μόνιμο πρόβλημα πως να κόψετε το φαγητό μέσα στο αντικολλητικό σκέυος. Δεν χρειάζεται πια να μεταφέρεται το φαγητό σε άλλο σκεύος, εξοικονομώντας χρόνο και χώρο. Επίσης ως σπάτουλα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για ανακάτεμα και για σερβίρισμα της μερίδας. Είναι κατάλληλη για χρήση στο πλυντήριο πιάτων

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από πολυαμύδιο, ένα ειδικό πλαστικό υλικό, προιόν Γερμανίας, εξαιρετικά ανθεκτικό, το οποίο αντέχει μέχρι τους 190° Κελσίου.

Δεν στραβώνει, δεν λυγίζει και δεν σπάει. Είναι κατάλληλη να έρχεται σε επαφή με τρόφιμα είτε ψυχρής είτε ζεστής θερμοκρασίας.

.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΟΙΚΙΑΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Υλικό Πλαστικό
Κατάσταση Προτεινόμενο
Brands Keystone
Είδος Σπάτουλες
Χρώμα Κόκκινο
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
product bottom banner