Σαλατιέρα με ξύλινη βάση 24cm Terrestrial Nava 10-107-013

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-107-013
34.90 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : 10-107-013

Σαλατιέρα με ξύλινη βάση Terrestrial 24cm

Προσθέστε μία μοντέρνα, μινιμαλιστική νότα στο τραπέζι σας με την σαλατιέρα Terrestrial της NAVA. Σε λιτή γραμμή, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μία σύγχρονη, αλλά παράλληλα διαχρονική αισθητική στην κουζίνα. 

Ιδανική για να σερβίρετε σαλάτες ή φρούτα, σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλη για το καθημερινό οικογενειακό γεύμα ή για τις ιδιαίτερες περιστάσεις. Διατίθεται σε όμορφη συσκευασία και αποτελεί ένα ιδιαίτερο και πρακτικό δώρο για όλους.

Κατασκευασμένη από γυαλί υψηλής ποιότητας, κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα, συνοδεύεται από 2 κουτάλες σερβιρίσματος και βάση από ξύλο bamboo, 100% φιλικό προς το περιβάλλον.


Εργαλεία κουζίνας Terrestrial

Η σειρά εργαλείων και αξεσουάρ κουζίνας Terrestrial έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις της κουζίνας και της μαγειρικής. Διαχρονικά κλασική, σε λιτή γραμμή, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μία minimal, γήινη αισθητική στην κουζίνα. 

Βασισμένη στον σχεδιασμό των σύγχρονων εργαλείων κουζίνας, ακολουθεί τις αρχές της λειτουργικότητας και της απλότητας, με σκοπό να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες κάθε κουζίνας από την προετοιμασία του φαγητού μέχρι το σερβίρισμα. 

Τα εργαλεία κουζίνας Terrestrial είναι από ξύλο bamboo, 100% φιλικό προς το περιβάλλον και κατασκευάζονται σύμφωνα με τους κανονισμούς για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Αποτελούν την απόλυτα φυσική και υγιεινή επιλογή για την κουζίνα.


Η γυάλινη σαλατιέρα είναι κατάλληλη για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων.

  • Βάρος 1,79 kg
  • Μήκος 30,00 cm
  • Ύψος 14,50 cm
  • Πλάτος 24,00 cm
  • Χωρητικότητα 6,00 litre
  • Διάμετρος 24,00 cm

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΟΙΚΙΑΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Υλικό Γυαλί, Ξύλο
Brands Nava
Είδος Terrestrial, Σαλατιέρες
Χρώμα Διάφανο, Καφέ
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
product bottom banner