Προτεινόμενο

Καλαμάκια ανοξείδωτα "Acer" με βουρτσάκι καθαρισμού σετ 5τεμ 20cm Nava 10-111-109

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-111-109
3.20 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : 10-111-109

Στραφείτε σε πιο υγιεινές για τον οργανισμό σας και πιο φιλικές προς το περιβάλλον εναλλακτικές λύσεις με το ανοξείδωτο καλαμάκι Acer της NAVA. 

Σε αντίθεση με τα κοινά πλαστικά καλαμάκια, δεν περιέχει BPA, PVC, μόλυβδο, φθαλικές ή άλλες χημικές ενώσεις, με αποτέλεσμα να απολαμβάνετε το ρόφημά σας προστατεύοντας την υγεία σας, ενώ ταυτόχρονα μειώνετε το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα περιορίζοντας τα πλαστικά απορρίμματα.

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα  304 (18/8 stainless steel), με ειδικά σχεδιασμένη καμπυλωτή άκρη για χρήση ακόμη και από παιδιά χωρίς τον κίνδυνο τραυματισμού, είναι κατάλληλο για κατανάλωση τόσο ζεστών όσο και κρύων ροφημάτων. 

Είναι ελαφρύ, ανθεκτικό, δε σκουριάζει και είναι ασφαλέστερο τόσο από τα γυάλινα καλαμάκια, τα οποία μπορεί να σπάσουν εύκολα, όσο και από τα νέου τύπου πλαστικά επαναχρησιμοποιούμενα καλαμάκια, τα οποία είναι δύσκολο να καθαριστούν. Έτσι σας επιτρέπει να το έχετε πάντα μαζί σας και να απολαμβάνετε όποιο ρόφημα επιθυμείτε, στο γραφείο, στην παραλία, στις εκδρομές ή ακόμη και στην καφετέρια.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 καλαμάκια 20cm και ένα βουρτσάκι 23cm για τον καθαρισμό τους.

 

Εργαλεία κουζίνας Acer

Η σειρά εργαλείων κουζίνας Acer έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις της κουζίνας και της αισθητικής. Σχεδιασμένη σε λιτή γραμμή, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μία σύγχρονη, αλλά παράλληλα κομψή αισθητική στην κουζίνα.

Βασισμένη στον σχεδιασμό των σύγχρονων εργαλείων κουζίνας, ακολουθεί τις αρχές της λειτουργικότητας και της απλότητας, με σκοπό να εξυπηρετεί τις ανάγκες της μοντέρνας κουζίνας.

Τα εργαλεία της σειράς Acer είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 που τα καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες και εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Κατασκευάζονται σύμφωνα με τους κανονισμούς για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα και αποτελούν την απόλυτα υγιεινή και ασφαλή επιλογή για την κουζίνα σας.

Κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων.

  • Βάρος 0,01 kg
  • Μήκος 20,00 cm
  • Πάχος 1,00 mm
  • Διάμετρος 0,60 cm

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΟΙΚΙΑΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Υλικό Ανοξείδωτο
Κατάσταση Προτεινόμενο
Brands Nava
Είδος Καλαμάκια
Μέγεθος 20cm
Χρώμα Ασημί
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
product bottom banner