Επιτραπέζιο Κυλινδρικό Δοχείο Knock 30x22,5x2,2cm Rhino 24039

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 24039
94.99 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ένα επιτραπέζιο κυλινδρικό δοχείο πάγκου για πολυσύχναστα σημεία. Η ανθεκτικότητα και η σταθερότητα είναι οι κύριες προτεραιότητες στο σχεδιασμό αυτού του υπέροχου δοχείου απορριμμάτων. Το Thumpa μπορεί κυριολεκτικά να αντέξει ακόμη και ένα δυνατό χτύπημα! Οι κάδοι απορριμμάτων πρέπει να είναι σε θέση να αντέχουν το χτύπημα. Χρησιμοποιώντας πλαστικά υψηλής αντοχής σε κραδασμούς, οι "δοκιμές αντοχής" της Thumpa έχουν δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα. Το σχέδιό του είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να γίνεται σωστή και εύκολη συλλογή των απορριμμάτων καφέ από το κλείστρο χωρίς να λερώνει την περιοχή γύρω του. Οι εσοχές στα πλαϊνά επιτρέπουν την εύκολη αφαίρεση της ράβδου και το καθιστούν εύκολο στον καθαρισμό και τη συντήρηση. 

  • Ύψους: 30,0 εκ.
  • Πλάτος ανοίγματος: 22,5 εκ.
  • Πλάτος στη βάση: 2,20 εκ.
  • Βάρος: 2 κιλά

Χαρακτηριστικά

Brands Rhino
Είδος Knock Box
Κατηγορία ΟΙΚΙΑΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
Χρώμα Μαύρο
product bottom banner