Μαχαίρι Chef 15εκ Seki Magoroku Redwood Kai MGR-0150C

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: MGR-0150C
93.40 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : MGR-0150C

Σειρά Seki Magoroku Red Wood

Η Seki Magoroku Redwood είναι μία σειρά μαχαιριών σεφ με στιβαρή ποιότητα ανοξείδωτου ατσαλιού και κλασσικά Ιαπωνικά στοιχεία. Η σειρά περιέχει μαχαίρια και μονής και διπλής κοπής που μοιράζονται τους κοινούς παρονομαστές της σταθερότητας και της ισορροπημένης λειτουργικότητας καθώς και της αιχμηρότητας.
Ο σχεδιασμός συνδυάζει τη μίνιμαλ βασική φόρμα με την παραδοσιακή Ιαπωνική αισθητική. Το όνομα προέρχεται από το κόκκινο pakkawood από το οποίο είναι φτιαγμένη η λαβή. Η λαβή είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στην υγρασία.

Λάμα Seki Magoroku Redwood

Η λάμα της σειράς Seki Magoroku Redwood φτιάχνεται από ανθρακούχο ανοξείδωτο ατσάλι IK6 με σκληρότητα 58 (±1) HRC. Τόσο τα διπλής κοπής όσο και τα μονής κοπής μαχαίρια διαθέτουν μεγάλης διάρκειας διατήρηση της ακμής και εξαιρετική αιχμηρότητα. Το μονόπλευρο ακόνισμα, που παραδοσιακά χρησιμοποιείται για τα Ιαπωνικά μαχαίρια, ελαχιστοποιεί την τριβή ανάμεσα στη λεπίδα και στο υλικό που κόβεται, προσφέροντας ακρίβεια στην κοπή που απαιτείται, για παράδειγμα, στην προετοιμασία για το σούσι.

Λαβή Seki Magoroku Redwood

Η λαβή με το παραδοσιακό σχήμα κάστανου είναι φτιαγμένη από pakkawood. Η υψηλής ποιότητας ρητίνη που προστίθεται στο ξύλο κάνει το υλικό ιδιαίτερα ανθεκτικό, με αντοχή στην υγρασία και κάθεται άνετα στο χέρι. Η λαβή και η λάμα εισάγονται η μία μέσα στην άλλη και συνδέονται σφιχτά από ένα μαύρο δακτύλιο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Υλικό Ανοξείδωτο
Brands KAI Knives
Είδος Chef
Μέγεθος 15cm
Χρώμα Καφέ
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
product bottom banner