Μαχαίρια Chef 15εκ Wasabi Black Kai 6715C

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 6715C
62.50 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : 6715C

Σειρά Wasabi Black

Η Wasabi Black μπορεί να βρει τις ρίζες της στις καθημερινές Ιαπωνικές κουζίνες. Χάρη σε ένα επιτυχημένο συνδυασμό μακροχρόνιας λειτουργικότητας και αιχμηρότητας, στιβαρής ποιότητας υλικού και μίνιμαλ σχεδιασμού, τα πολυάριθμα μαχαίρια αυτής της σειράς προορίζονται για απλή και συνεχόμενη χρήση και πείθουν με την εντυπωσιακή σχέση ποιότητας-τιμής.

Η λάμα Wasabi Black

Οι γυαλισμένες λάμες της σειράς Wasabi Black φτιάχνονται από το νέας τεχνολογίας, ανθεκτικό στη σκουριά 6A/IK6 ατσάλι, με σκληρότητα 56 (±1) HRC. Το μεγάλο εύρος της σειράς προσφέρει μαχαίρια διπλής κοπής καθώς και παραδοσιακά Ιαπωνικά μαχαίρια μονής κοπής. Η ελαφρώς καμπυλωτή πίσω μεριά του μαχαιριού επιτρέπει ασφαλές κράτημα κατά τη χρήση, καθιστώντας ευκολότερες τις ρυθμικές κινήσεις κοπής.

Η λαβή Wasabi Black

Τέλος, η σειρά οφείλει τον ευκολοφρόντιστο χειρισμό της στην πλαστική λαβή, που είναι ανθεκτική στο νερό και κατ' επέκταση πολύ στιβαρή. Το οβάλ της σχήμα (ή σχήμα κάστανου, ανάλογα με το μαχαίρι), προσφέρει μια ευχάριστη, φυσική αίσθηση χάρη στην προσθήκη σκόνης μπαμπού. Η μαύρη matt λαβή και η γυαλισμένη λάμα φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι IK6 είναι μόνιμα κολλημένα μαζί, αποκλείοντας το ενδεχόμενο συσσώρευσης βρωμιάς.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Υλικό Ανοξείδωτο
Brands KAI Knives
Μέγεθος 15cm
Είδος Ιαπωνικά
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
Χρώμα Μαύρο
product bottom banner