Μαχαίρι Nakiri 20cm Global GF-36

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: GF-36
150.00 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μαχαίρι Nakiri 20εκ. ιδανικό για κόψιμο λαχανικών, από την Global.

Η εξαιρετικά αιχμηρή λεπίδα τους, κατασκευάζεται από τρία φύλλα υψηλής ποιότητας σφυρήλατο ανοξείδωτο ατσάλι “CROMOVA 18“, ένα ειδικό κράμα Μολυβδενίου, Βαναδίου και Χρωμίου.

Το υλικό της λεπίδας αποτελείται από έναν πυρήνα με σημαντική σκληρότητα ώστε να διατηρείται μια εξαιρετικά σκληρή λεπίδα, περιβαλλόμενη από στρώματα μαλακού ανοξείδωτου χάλυβα ανθεκτικού στη διάβρωση. Οι εξωτερικές στρώσεις της λεπίδας κατασκευάζονται από το ίδιο ατσάλι αυτό των λαβών κάνοντας τη σφυρηλάτηση μεταξύ της λεπίδας και της λαβής ακόμη πιο ισχυρή.

O ολοκαίνουριος σχεδιασμός της λαβής των μαχαιριών της Global, χρησιμοποιεί τις δεκαετίες εμπειρίας της εταιρίας και έχει σχεδιαστεί ακολουθώντας συμβουλές απο πολλούς σεφ και εμπειρογνώμονες μαχαιριών ώστε να επιτευχθεί μέγιστη άνεση και ασφάλεια κατά τη χρήση.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Υλικό Ατσάλι
Brands Global Knives
Μέγεθος 20cm
Είδος Λαχανικών - Santoku, Ψαριού
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
Χρώμα Ασημί
product bottom banner