Μαχαίρι Κρέατος15.2εκ Shun Kai DM-0701

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: DM-0701
129.00 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : DM-0701

Σειρά Shun Classic

Η σειρά Shun Classic ενώνει αιώνες παλιάς Ιαπωνικής σιδηρουργίας Σαμουράι με την σημερινή μοντέρνα και τεχνικά εκλεπτυσμένη διαδικασία παραγωγής. Το αποτέλεσμα είναι μια υψηλής ποιότητας γκάμα Δαμασκηνών μαχαιριών, που κατασκευάζονται με προσοχή έως την παραμικρή λεπτομέρεια και σχεδιάζονται πάντα με στόχο την διατήρηση της αιχμηρότητας. Γι’ αυτό το λόγο, τα μαχαίρια είναι ιδανικά για επαγγελματική χρήση.

Λάμα Shun Classic

Ολόκληρος ο πυρήνας αποτελείται από ατσάλι VG MAX, με σκληρότητα 61 HRC. Καλυμμένο με 32 στρώσεις Δαμασκηνού ατσαλιού, το μαχαίρι αντιπροσωπεύει την απαράμιλλη ανατομία συνδυασμένη με μία ανθρακική λεπίδα που είναι και σκληρή και ευέλικτη χάρη στην υβριδική το σύνθεση. Τα μαχαίρια Shun Classic έχουν ακμή διπλής κοπής.

Λαβή Shun Classic

Η λεπτή λαβή φτιαγμένη από ανθεκτικό pakkawood είναι βασισμένη στο σχήμα ενός παραδοσιακού Ιαπωνικού κάστανου. Η υψηλής ποιότητας ρητίνη που προστίθεται στο ξύλο κάνει το υλικό ιδιαίτερο δυνατό και ανθεκτικό στην υγρασία. Η λεπτή λαβή φτιαγμένη από ανθεκτικό pakkawood είναι βασισμένη στο σχήμα ενός παραδοσιακού Ιαπωνικού κάστανου. Η υψηλής ποιότητας ρητίνη που προστίθεται στο ξύλο κάνει το υλικό ιδιαίτερο δυνατό και ανθεκτικό στην υγρασία. Το σχήμα κάστανου προσφέρει ένα άνετο και ασφαλές κράτημα κατά τη διάρκεια της κοπής, χάρη σε ένα μικρό κοίλωμα στη δεξιά πλευρά της λαβής.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Υλικό Ανοξείδωτο
Brands KAI Knives
Μέγεθος 15cm
Είδος Ιαπωνικά
Χρώμα Μαύρο
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
product bottom banner