Μαχαίρια Chef Deba 16.5εκ Seki Magoroku Kinju Kai AK-1102

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: AK-1102
109.50 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : AK-1102

Σειρά Seki Magoroku Kinju (για δεξιόχειρες) & Hejiku (για αριστερόχειρες)

Τα μαχαίρια σεφ στη σειρά Seki Magoroku Kinju & Hejiku είναι ιδιαίτερα ελαφριά στο χέρι και βοηθούν στις ακριβείς κοπές. Τα επτά μαχαίρια της σειράς είναι ιδανικά για δεξιόχειρες, ενώ δύο μαχαίρια της σειράς είναι φτιαγμένα ειδικά για αριστερόχειρες. Η σειρά Kinju περιλαμβάνει τέσσερα μαχαίρια Kinju Deba και τρία μαχαίρια φιλεταρίσματος Yanagiba για ωμό κρέας και ωμό ψάρι, διαθέσιμα σε διαφορετικά μεγέθη. Η σειρά Hekiju περιλαμβάνει ένα Deba και ένα Yanagiba. Τα μαχαίρια προκαλούν αίσθηση με τη μεγάλη τους λειτουργικότητα και αντοχή. Τα κλασσικά Ιαπωνικά μαχαίρια σε συνδυασμό με την απλή, μαύρη λαβή δημιουργούν μια διαχρονική και μίνιμαλ αισθητική.

Η λάμα Seki Magoroku Kinju & Hekiju

Μοναδικές τεχνολογίες εφαρμόζονται στην παραγωγή της λάμας Seki Magoroku Kinju & Hekiju, καθιστώντας δυνατό να δημιουργηθεί η απαιτητική μυτερή ακμή των παραδοσιακών Ιαπωνικών μαχαιριών. Είναι ακονισμένα από τη μία μεριά, γεγονός που εγγυάται βέλτιστη και ίσια κοπή. Η μέγιστη αιχμηρότητα επιτυγχάνεται από την υψηλής ακρίβειας επεξεργασία που εφαρμόζεται στην ακμή.

Η λαβή Seki Magoroku Kinju & Hekiju

Οι λαβές της σειράς Seki Magoroku Kinju & Hekiju διαφέρουν σε σχήμα και υλικό. Η εξαγωνική λαβή των μαχαιριών Kinju φτιάχνεται από πλαστικοποιημένο ενισχυμένο ξύλο για άνετη αίσθηση κατά την κοπή. Η λαβή είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στο νερό χάρη στο υψηλής ποιότητας φυσικό ξύλο που επεξεργάζεται με μία ειδική διαδικασία. Η λαβή των μαχαιριών Hekiju, που φτιάχνεται για αριστερόχειρες, είναι πιο στρογγυλή σε σχέση με αυτή των μαχαιριών Kinju και αποτελείται από ανθεκτική ρητίνη και ανάγλυφη δερματίνη.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Υλικό Ανοξείδωτο
Brands KAI Knives
Μέγεθος 17cm
Είδος Ιαπωνικά
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
Χρώμα Μαύρο
product bottom banner