Νέο Προτεινόμενο

Σουγιάς Νο8 Ατσάλι 12C27 8,33cm Λαβή Δρυς Opinel 002021

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 002021
19.50 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το πιο εμβληματικό μας μέγεθος, το No.08, είναι το μαχαίρι που τα ξεκίνησε όλα. Χρονολογείται από το 1890, όταν ο Joseph Opinel δημιούργησε ένα απλό αλλά στιβαρό εργαλείο για τον καθένα, το No.08 έχει παρουσιαστεί σε αμέτρητα μουσεία, βιβλία και γκαλερί σε όλο τον κόσμο. Είτε θέλετε να ακονίσετε τα μολύβια σας είτε να κλαδέψετε τα τριαντάφυλλά σας, το Νο. 08 ήταν το αγαπημένο των εξερευνητών, των καλλιτεχνών, των αγροτών και των σεφ. Το τέλειο μέγεθος για να κρατήσετε στην τσέπη ή στην τσάντα σας, θα χαρείτε να έχετε αυτό το πτυσσόμενο μαχαίρι κοντά σας. Αυτό το μέγεθος διαθέτει τον δακτύλιο ασφαλείας Virobloc®.

Μόνο πλύσιμο στο χέρι. Μην βυθίζετε το μαχαίρι σας στο νερό, γιατί αυτό μπορεί να παραμορφώσει την ξύλινη λαβή. Στεγνώστε τη λεπίδα πριν κλείσετε.

Διαστάσεις 7,59" x 1" x 1" (ανοιχτό)
Υλικό λεπίδας 12C27 από ανοξείδωτο χάλυβα
Μήκος λεπίδας 3,28 ίντσες
Υλικό λαβής Δρυς

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Υλικό Ανοξείδωτο, Ατσάλι, Ξύλο
Κατάσταση Νέο, Προτεινόμενο
Brands Opinel
Μέγεθος 8cm
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
Χρώμα Ασημί
product bottom banner