Σετ 8τμχ 4 Μαχαίρια με 4 Διαφορετικές Επιφάνειες Κοπής σε Ξύλινη Βάση Viners 0305.240

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 0305.240
115.00 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το σετ 8τμχ της Viners αποτελεί ένα πρακτικό κι έξυπνο εργαλείο για την κουζίνα σας . Συνδυάζει κομψότητα ,πρακτικότητα, μοντέρνο στυλ και εξοικονόμηση χώρου για την κουζίνα σας .Αποτελείται απο 4 διαφορετικά μαχαίρια και 4 διαφορετικές ξύλινες επιφάνειες. Τα μαχαίρια είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι στις λάμες και εργονομικές λαβές που προσφέρουν σταθερότητα και ασφάλεια κατά την κοπή. Το κάθε ένα εχει διαφορετικό χρώμα για να ξεχωρίζουν οι χρήσεις του  .Οι επιφάνειες είναι κατασκευασμένες απο ξύλο καουτσούκ και η κάθε μια χάρη στο διαφορετικό χρώμα της και στο σύμβολο που έχει επάνω ξεχωρίζει και για τη χρήση του συνδυασμένο με το αντίστοιχο μαχαίρι του.

Το κόκκινο μαχαίρι του Chef προορίζεται για τα ωμα κρέατα και συνδυάζεται με την επιφάνεια με το κόκκινο χρώμα

Το μπλέ μαχαίρι Santocu προορίζεται για ψάρια και συνδυάζεται με την επιφάνεια με το μπλε χρώμα

Το πράσινο μαχαίρι γενικής χρήσης προορίζεται για φρούτα και λαχανικά και συνδυάζεται με την επιφάνεια με το πράσινο χρώμα

Το κίτρινο μαχαίρι γενικής χρήσης προορίζεται ψημένο κρέας και συνδυάζεται με την επιφάνεια με το κίτρινο χρώμα

Το σετ μαχαιριών της Viners προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα κοπής για την κουζίνα σας ,καθώς συνδυάζει μια ποικιλία μαχαιριών που καλύπτουν πολλές διαφορετικές χρήσεις καθώς και τις επιφάνειες τους

Χαρακτηριστικά

Brands Viners
Είδος Μπλοκ και Σετ Μαχαιριών
Κατηγορία ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
Υλικό Ανοξείδωτο, Ξύλο
product bottom banner