Μαχαίρι Ham & Salmon 30εκ. DM-0735 Kai

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: DM-0735
197.50 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός:DM-0735

Μαχαίρι σολωμού


Τα KAI Shun Classic Ιαπωνικά μαχαίρια κουζίνας είναι μια από τις καλύτερες σειρές δαμασκηνών μαχαιριών στον κόσμο και εκτιμούνται ιδιαίτερα από τους επαγγελματίες και τους φιλόδοξους ερασιτέχνες μάγειρες.Κάθε λεπίδα μαχαιριού της σειράς Kai shun διαθέτει έναν συμπαγή πυρήνα κοπής τον σκληρό και αντιδιαβρωτικό VG-10,επενδυμένο σε κάθε πλευρά του από 16 ελασματοποιημένα μικροστρώματα ανοξείδωτου χάλυβα δημιουργώντας έτσι μια εμφάνιση που θυμίζει Δαμασκηνή λεπίδα. Αυτές οι μικροστρώσεις τον προστατεύουν και εξισορροπούν τον λόγο μεταξύ σκληρότητας και ευκαμψίας της λεπίδας.Ο ενισχυτής στην λαβή των μαχαιριών προσφέρει την τέλεια ισορροπία.Εργονομική και άνετη χειρολαβή σε σχήμα D από Pakka Wood χρώματος έβενου.Η κυρτή κόψη της λεπίδας ενός Kai shun ακονισμένη στο χέρι για μεγαλύτερη διάρκεια κοπής.Αυτά τα εκπληκτικά μαχαίρια προσφέρουν την απόλυτη απόδοση. Συνιστάται πλύσιμο στο χέρι.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Υλικό Ανοξείδωτο
Brands KAI Knives
Είδος Ιαπωνικά
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
Χρώμα Μαύρο
product bottom banner