Ανοξείδωτο ατσάλινο μαχαίρι κρέατος 23cm Acer Nava 10-167-042

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-167-042
2.80 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : 10-167-042

Το μαχαίρι κρέατος Acer της NAVA είναι ιδανικό για την κοπή του φιλέτου, της μπριζόλας ή ενός χοντρού κομματιού κρέατος, καθώς η κοφτερή, οδοντωτή λεπίδα του κινείται με άνεση μέσα στους ιστούς του ψημένου κρέατος χωρίς να το καταστρέφει.

Μήκος λεπίδας: 12.0cm / Μήκος λαβής: 11.0cm 

 

Η σειρά μαχαιριών Acer της NAVA περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα μαχαιριών, η οποία μπορεί να καλύψει κάθε είδους ανάγκη κατά την προετοιμασία ενός γεύματος. Σχεδιασμένη σε λιτή γραμμή θα προσθέσει μία μοντέρνα, αλλά παράλληλα κομψή αισθητική στην κουζίνα σας και στο καθημερινό τραπέζι. 

Ο λειτουργικός σχεδιασμός των μαχαιριών, αλλά και η χρήση του σωστού μαχαιριού για κάθε περίπτωση θα σας διευκολύνουν σε κάθε εργασία, από το να ψιλοκόψετε μυρωδικά έως να τεμαχίσετε μεγάλα κομμάτια κρέατος με κόκκαλα.

Με λεπίδα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, η οποία είναι εξαιρετικά κοφτερή και παραμένει αιχμηρή στο χρόνο. Με μαύρη, ανθεκτική, εργονομική λαβή, η οποία προσφέρει ευκολία στη χρήση, ακρίβεια και ταχύτητα στο κόψιμο. Κάθε μαχαίρι είναι προσεχτικά σταθμισμένο και εγγυάται άνετο κράτημα και ασφαλή χρήση.

Κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων

  • Βάρος 0,04 kg
  • Μήκος 23,00 cm
  • Ύψος 1,50 cm
  • Πλάτος 2,50 cm
  • Πάχος 1,20 mm

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Υλικό Ατσάλι
Brands Nava
Είδος Acer, Κρέατος
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
product bottom banner