Μαχαίρι Ξεφλουδίσματος 9εκ Tim Malzer Kagamata Kai TMK-0700

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: TMK-0700
75.00 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : TMK-0700

Σειρά Tim Mälzer Kamagata

Η σειρά μαχαιριών Tim Mälzer Kamagata προκαλεί αίσθηση με τα υψηλά στάνταρ λειτουργικότητας, την στιβαρή ποιότητα και τη μινιμαλιστική της αισθητική. Με το καλοσχεδιασμένο στυλ της, αυτή η σειρά μαχαιριών επικεντρώνεται στα βασικά  που χρειάζονται για αποτελεσματικές διαδικασίες στην κουζίνα. Στο ξεκίνημα της πολυετούς διαδικασίας παραγωγής στην Ιαπωνία, ο Tim Mälzer σχεδίασε το αρχικό σχήμα του μαχαιριού ο ίδιος.

Η στιλάτη καμπύλη της λάμας δίνει στα μαχαίρια το χαρακτηριστικό τους περίγραμμα. Το όνομα “Kamagata” (στα Ιαπωνικά «σχήμα δρεπανιού») προέρχεται από αυτό το ιδιαίτερο σχήμα. Οι λάμες είναι φτιαγμένες από ανοξείδωτο ατσάλι με γυαλιστερό τελείωμα. Σε συνδυασμό με την μαύρη λαβή, τα μαχαίρια έχουν όμορφη εμφάνιση και εγγυώνται άψογο κράτημα και εργονομικά χαρακτηριστικά. Η σειρά Tim Mälzer Kamagata παρέχει το σωστό μαχαίρι για κάθε σκοπό.

Tim Mälzer Kamagata Λαμά

Η ελκυστικά σχεδιασμένες λάμες κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι 4116. Έχουν 57 (±1) HRC και ως εκ τούτου είναι ανθεκτικά στην σκουριά. Το λογότυπο του Tim Mälzer και η προσωπική του υπογραφή εφαρμόζονται πάνω στην λάμα και μαζί με το γυαλιστερό τελείωμα, ολοκληρώνουν την αποκλειστική και υψηλής ποιότητα εμφάνιση τους.

Tim Mälzer Kamagata Λάβη

Η γυαλισμένη λαβή έχει εργονομικό σχήμα και η συμμετρική ευθυγράμμιση την καθιστά ιδανική για δεξιόχειρες και για αριστερόχειρες. Κάθεται ιδανικά στο χέρι και παρέχει ασφαλές και άνετο κράτημα κατά την εργασία. Η τελεία ισορροπία αναμεσά στην λαβή και την λάμα κάνει την διαδικασία της κοπής μια ιδιαίρετα ομαλή εμπειρία. Φτιαγμένη από γυαλισμένο πολυοξυμεθυλενιο (POM), η λαβή είναι ανθεκτική στο νερό και εύκολη στη συντήρηση. Το λογότυπο του Tim Mälzer “ένας ταύρος στην κουζίνα” κοσμεί το πίσω μέρος της λαβής.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Υλικό Ανοξείδωτο
Brands KAI Knives
Είδος Ιαπωνικά
Μέγεθος 9cm
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
product bottom banner