Αν υπήρχε μόνο ένα μαχαίρι που θα θεωρούσαμε ότι πρέπει να έχουμε στην κουζίνα, αυτό είναι το μαχαίρι. Μικρότερα και κοντύτερα από ένα μαχαίρι σεφ, τα μαχαίρια καθαρισμού είναι χρήσιμα για να κόβετε φρούτα και μικρά λαχανικά όπως τα μανιτάρια. Ελλείψει αποφλοιωτή, ένα μαχαίρι καθαρισμού είναι εξαιρετικό για να κάνει διπλά τα μήλα που είναι έτοιμα να ψηθούν σε πίτα. Αυτό το μαχαίρι πολλαπλών χρήσεων έχει λεία λεπίδα 3,75 ιντσών που εξασφαλίζει τέλειο και ακριβές κόψιμο. Η επικαλυμμένη λαβή από ξύλο οξιάς (ή οι πολύχρωμες επιλογές) προστατεύει από την υγρασία και τη βρωμιά, καθιστώντας το προϊόν ανθεκτικό και μακράς διαρκείας.
Πλύσιμο στο χέρι και στεγνό καθάρισμα.
Μην βυθίζετε το μαχαίρι σας στο νερό, γιατί αυτό μπορεί να παραμορφώσει την ξύλινη λαβή