Νέο Προτεινόμενο

Μαχαίρι Γενικής Χρήσης Οδοντωτό Λαχανί 9,52cm Ατσάλι 12c27 Essential Opinel 001920

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 001920
10.70 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Με ομοιόμορφα οδοντωτή άκρη, το οδοντωτό μαχαίρι είναι ένα από αυτά που θα θέλετε να έχετε εύκολη πρόσβαση. Εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα κοπής, το οδοντωτό μαχαίρι καθαρισμού κάνει γρήγορο κόψιμο μέσα από τις τραχιές φλούδες των εσπεριδοειδών, τη λεπτή σάρκα της ντομάτας και είναι ιδανικό για αλλαντικά όπως το σαλάμι. Αυτό το ευέλικτο μαχαίρι έχει ομοιόμορφα οδοντωτή λεπίδα 3,75 ιντσών που εξασφαλίζει ακριβή κοπή και χαμηλή συντήρηση. Η επικαλυμμένη λαβή από ξύλο οξιάς προστατεύει από την υγρασία και τη βρωμιά, καθιστώντας το προϊόν ανθεκτικό και μακράς διαρκείας.

Μόνο πλύσιμο στο χέρι. Μην βυθίζετε το μαχαίρι σας στο νερό, γιατί αυτό μπορεί να παραμορφώσει την ξύλινη λαβή. Στεγνώστε τη λεπίδα πριν κλείσετε.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Υλικό Ανοξείδωτο
Κατάσταση Νέο, Προτεινόμενο
Brands Opinel
Είδος Μαχαίρια Γενικής Χρήσης, Ψωμιού - Οδοντωτά
Μέγεθος 9cm
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
Χρώμα Ασημί, Λαχανί
product bottom banner