Μαχαίρι Chef Santoku 21εκ Seki Magoroku Shoso Kai AB-5159

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: AB-5159
94.70 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : AB-5159

Σειρά Seki Megoroku Shoso

Με τη σοβαρή και σικάτη ανοξείδωτη εμφάνισή τους, τα μαχαίρια της σειράς Seki Megoroku Shoso είναι πραγματικά κοσμήματα στην κουζίνα. Φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, τα μαχαίρια αυτά ακονίζονται με εξαιρετικές τεχνικές δεξιότητες. Το αποτέλεσμα είναι λάμες με τέλεια αιχμηρότητα, στιβαρότητα και αντοχή που είναι ιδανική για καθημερινή χρήση στην κουζίνα. Με σκοπό τη μείωση της αντίστασης στην ακμή του μαχαιριού, οι λάμες ακονίζονται σε αργή ταχύτητα ακονίσματος και τελειοποιούνται με προηγμένες τεχνολογικές διαδικασίες. Αυτό δίνει σε κάθε μαχαίρι Shoso ιδιαίτερη αιχμηρότητα και ελαχιστοποιεί την τριβή ανάμεσα στο τρόφιμο και τη λάμα. Η εργονομική λαβή από ανοξείδωτο ατσάλι με το χαρακτηριστικό μοτίβο διαμαντιού σχηματίζει μια συνεχόμενη μετάβαση με την όμορφα σχεδιασμένη, με matt φινίρισμα ανοξείδωτη λάμα. Αυτά τα μαχαίρια φτιάχνονται εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι και εγγυώνται εύκολη, ασφαλή χρήση και βέλτιστη υγιεινή.

Η λάμα Seki Megoroku Shoso

Η λάμα Shoso φτιάχνεται από IK6 ανοξείδωτο ατσάλι με σκληρότητα 58 (±1) HRC, που εγγυάται υψηλό και ομοιόμορφο επίπεδο σκληρότητας καθώς και μακροχρόνια αντοχή στην κοπή. Το κυρτό τους ακόνισμα δίνει στα μαχαίρια μια σταθερή ακμή, ιδανική για ακριβείς κοπές. Το matt τελείωμα τονίζει την ιδιαίτερη φινέτσα του μαχαιριού.

Η λαβή Seki Megoroku Shoso

Η matt λαβή φτιαγμένη από 18-8 ανοξείδωτο ατσάλι είναι ιδιαίτερα στιβαρή και εγγυάται επαγγελματικό κράτημα χάρη στο συμμετρικό ελλειπτικό της σχήμα. Το ενσωματωμένο μοτίβο διαμαντιού προσφέρει ασφαλές και άνετο κράτημα κατά την κοπή. Η συνεχόμενη μετάβαση από τη λαβή στη λάμα δίνει έμφαση στις ξεκάθαρα καθορισμένες γραμμές των μαχαιριών.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Υλικό Ανοξείδωτο
Brands KAI Knives
Μέγεθος 21cm
Είδος Λαχανικών - Santoku
Χρώμα Ασημί
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
product bottom banner