Ανοξείδωτο Ακονιστήρι 30.5cm Με Ξύλινη Λαβή Terrestrial Nava 10-058-065

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-058-065
3.40 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : 10-058-065

Η σειρά μαχαιριών Terrestrial της NAVA περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα μαχαιριών, η οποία μπορεί να καλύψει κάθε είδους ανάγκη κατά την προετοιμασία ενός γεύματος, ενώ ταυτόχρονα θα προσθέσει μία ρουστίκ, διαχρονική νότα στην κουζίνα σας και στο καθημερινό τραπέζι. 

Ο λειτουργικός σχεδιασμός των μαχαιριών, αλλά και η χρήση του σωστού μαχαιριού για κάθε περίπτωση θα σας διευκολύνουν σε κάθε εργασία, από το να ψιλοκόψετε μυρωδικά έως να τεμαχίσετε μεγάλα κομμάτια κρέατος με κόκκαλα.

Κατασκευασμένα από μονοκόμματη λεπίδα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, η οποία είναι εξαιρετικά κοφτερή και παραμένει αιχμηρή στο χρόνο. Με ξύλινη, ανθεκτική, εργονομική λαβή, η οποία προσφέρει εύκολο χειρισμό, ακρίβεια και ταχύτητα στο κόψιμο. Κάθε μαχαίρι είναι προσεχτικά σταθμισμένο και εγγυάται άνετο κράτημα και ασφαλή χρήση. 

  • Μήκος 30,50 cm
  • Ύψος 2,50 cm
  • Πλάτος 2,50 cm
  • Πάχος 9,00 mm

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Υλικό Ανοξείδωτο
Brands Nava
Είδος Terrestrial, Ακόνισμα
Χρώμα Ασημί, Μπεζ
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
product bottom banner