Ζέστερ Neon Μπλε Φίνο Ξύσμα Premium Limited Edition Microplane 52220

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 52220
23.80 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Προσθέτοντας ακόμα περισσότερο στυλ στο θρυλικό της zester, η MICROPLANE λανσάρει μία νέα σειρά από zesters περιορισμένης έκδοσης, με μοντέρνες και πιο “διασκεδαστικές” λαβές, που προσθέτουν στυλ και χρώμα σε κάθε κουζίνα.

Τα νέα χρώματα Liberty, Leopard (λεοπάρ) και Camouflage (παραλλαγής) προσθέτουν χαρακτήρα και ένταση. Το νέο μπλε νέον, κίτρινο νέον και ροζ νέον, θα αρέσουν στους fan της δεκαετίας του ’80 και στους λάτρεις των φωτεινών και έντονων χρωμάτων.

To zester-grater, χρήσιμο σε χώρους εργαστηρίου όσο και κουζίνας, είναι χαρακτηριστικά μακρύ και στενό όπως και η παλιά παραδοσιακή ξύλινη ράσπα. Η σειρά Classic έγραψε ιστορία λόγω της εξαιρετικά αιχμηρής λεπίδας ακριβείας που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ. Το zester-grater παράγει τέλειο αποτέλεσμα στο ξύσιμο κίτρων, σκληρών τυριών, ginger, μπαχαρικών, σοκολάτας, τρούφας ξηρών καρπών κ.λπ.

Τα τρόφιμα κόβονται χωρίς να λιώνουν ή να συνθλίβονται. Το άρωμα κατά το ξύσιμο απελευθερώνεται σωστά και διατηρείται ατόφιο. Αυτό το απαραίτητο και κλασσικό εργαλείο τόσο για επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες σεφ, παράγει πάντα το τέλειο αποτέλεσμα χάρη στην δυνατή του λεπίδα ακριβείας. Τα υλικά γλιστράνε εύκολα στην λεπιδωτή επιφάνεια, χωρίς να κολλάνε υπολείμματα στις λεπίδες.

Χρησιμεύει σε χρήσεις decor και διαθέτει λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι που εξασφαλίζουν τέλεια αποτελέσματα.

Η εργονομική και μαλακή στην αφή λαβή συμβάλλει στο σωστό και ασφαλές κράτημα και τα λάστιχα στη βάση εξασφαλίζουν ότι δε θα δημιουργούνται γρατζουνιές στην επιφάνεια εργασίας.

Χαρακτηριστικά:

Εξαιρετικά κοφτερή λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι, για χρήση μακράς διαρκείας

Εργονομική μαλακή χειρολαβή για άνεση στη χρήση

Αντιολισθητικά βάση από καουτσούκ

Βολικός καθαρισμός: Απλά ξεπλύνετε με τρεχούμενο νερό και αφήστε να στεγνώσει

Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων

Διαστάσεις: 32,5 x 3,50 x 3 εκ.

Λόγω της εκπληκτικής κόψης εφιστούμε την προσοχή σας όταν το χρησιμοποιείτε.

Προτείνουμε να το ξεπλένετε με ζεστό νερό μετά τη χρήση.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Υλικό Ανοξείδωτο
Brands Microplane
Είδος Zester - Parisien
Χρώμα Μπλέ
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
product bottom banner