Τρίφτης Ginger 3in1 Ανοξείδωτος Microplane 48310

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 48310
20.00 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : 48310

Σου αρέσει το τζιντζερ αλλά αντιπαθείς την προετοιμασία του; Το κόψιμο, το ξεφλούδισμα και το τρίψιμό του τζιντζερ μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για τους περισσοτέρους!
Ευτυχώς ήρθε το Microplane 3-in-1 Ginger Tool για να κάνει τη ζωή όλων μας πιο εύκολη!
Τώρα μπορείτε να ξεφλουδίσετε, να τεμαχίσετε  και τρίψετε το τζιντζερ με ταχύτητα και αποτελεσματικά με αυτό το εργαλείο!
Η αντιολισθητική βάση και η χειρολαβή είναι σταθερή και άνετη ανεξάρτητα εάν τοποθετείτε το εργαλείο κάθετα στο πάγκο της κουζίνας ή αν το κρατάτε υπό γωνιά. Οι λεπίδες είναι φτιαγμένες από ανοξείδωτο χάλυβα και μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων!

ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑ: Η φλούδα τζίντζερ προσθέτει υφή και λίγο περισσότερο την αίσθηση του καυτερού. Οπότε αν θέλετε μια πιο ομαλή υφή θα πρέπει απαραίτητα να ξεφλουδίσετε το τζιντζερ. Ο τρίφτης της Microplane έχει ένα μικρό πλαστικό μαχαίρι στο πλάι, το οποίο ξεφλουδίζει το τζίντζερ τόσο εύκολα όσο ένα κουτάλι, χωρίς να χρειαστεί να λερώσετε άλλο εργαλείο.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ: Όταν πρόκειται για τζίντζερ, η ινώδης ρίζα είναι δύσκολο να σχιστεί και να κοπεί. Το εργαλείο τζίντζερ της Microplane με τις εξαιρετικά κοφτερές λεπίδες κόβει γρήγορα και καθαρά, διατηρώντας όλα τα οφέλη της γεύσης και της υγείας. Το επίπεδο σχέδιο του, είναι εύκολο να δουλευτεί από όλους και επιπλέον αποθηκεύετε ευκολά σε ένα συρτάρι, μια τσάντα σεφ ή σε μια θήκη για σκεύη.
ΠΑΣΤΑ ΤΖΙΝΤΖΕΡ: Ψιλοκόψτε το τζίντζερ σας και μετατρέψτε σε μια τελειά παστά. Τα πολύ αιχμηρά τριγωνικά δόντια σφίγγουν το τζίντζερ και το σκίζουν έτσι ώστε ο χυμός και η ίνα να παραμείνουν μαζί και να μην διαχωρίζονται. Σχεδιασμένο να δουλεύει απευθείας πάνω σε ένα μπολ, κατσαρόλα ή τηγάνι, αυτό το εργαλείο λειτουργεί εξίσου με κατεψυγμένη ρίζα τζίντζερ ή φρέσκια. Μπορείτε να κάνετε ακόμα και παστά σκόρδου με αυτό το εργαλείο!
ΦΕΤΕΣ ΤΖΙΝΤΖΕΡ: Το μικρό μαντολίνο που βρίσκεται στη βάση του εργαλείου, έχει πολύ κοφτερή λεπίδα και έρχεται με ένα επαναχρησιμοποιούμενο κάλυμμα για να κρατάει τα χέρια σας ασφαλή. Αυτό το μαγειρικό εργαλείο, θα σας βοηθήσει να φτιάξετε πικλες από τζιντζερ, να προσθέσετε φέτες τζιντεζρ στο φαγητό για εξτρά γεύση. Οι φέτες είναι εξαιρετικά λεπτές και ομοιόμορφες. Το εργαλείο είναι πολλαπλών χρήσεων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κόψετε πράσινα κρεμμύδια, καρότα baby και σκόρδο. 
ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ: Το εργαλείο είναι πολύ εύκολο στο καθαρισμό του. Απλώς ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό, και βαλτέ το στο πλυντήριο πιάτων. Οι λεπίδες είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, κατασκευασμένο στις ΗΠΑ.

Χαρακτηριστικά

Brands Microplane
Είδος Zester - Parisien
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
Κατηγορία ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Χρώμα Άσπρο
product bottom banner