Νέο Προτεινόμενο

Peeler T-Duo Ατσάλι 5,08cm Κόκκινο Πλαστική λαβή Opinel 002429

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 002429
11.20 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αυτός ο αποφλοιωτής σε σχήμα Τ δεν μοιάζει με κανένα άλλο στα συρτάρια της κουζίνας σας. Εξοπλισμένος με δύο λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα, ο αποφλοιωτής T-DUO μπορεί να ξεφλουδίσει και να κάνει ζουλιέν με ένα χτύπημα του εργαλείου. Μια λεπίδα με μικροοδοντωτή λεπίδα είναι πολύ αποτελεσματική σε όλα τα λαχανικά και τα φρούτα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με λεπτή ή λεία φλούδα (τα μάνγκο δεν έχουν καμία πιθανότητα), ενώ η λεπίδα Julienne δημιουργεί εύκολα λεπτές λωρίδες από οτιδήποτε, από κολοκυθάκια μέχρι καρότα. Ένας ενσωματωμένος πλευρικός κόφτης αφαιρεί γρήγορα τα μάτια ή τις ατέλειες της πατάτας. Η πολυμερής λαβή που πλένεται στο πλυντήριο πιάτων διαθέτει σημείο για τον δείκτη σας, παρέχοντας άνεση και προστασία κατά το ξεφλούδισμα και είναι κατάλληλη τόσο για δεξιόχειρες όσο και για αριστερόχειρες.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Υλικό Ανοξείδωτο, Πλαστικό
Κατάσταση Νέο, Προτεινόμενο
Brands Opinel
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
Χρώμα Κόκκινο
product bottom banner