Ανοξείδωτος τρίφτης με 6 πλευρές 22cm Acer Nava 10-135-120

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-135-120
5.49 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : 10-135-120

Απαραίτητος σχεδόν σε όλες τις συνταγές μαγειρικής, αλλά ακόμη και ζαχαροπλαστικής, ο ανοξείδωτος τρίφτης Acer της NAVA θα καλύψει μία ευρεία γκάμα αναγκών στην προετοιμασία ενός γεύματος, είτε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της συνταγής είτε κατά τη διακόσμηση του πιάτου. Φτιάξτε σάλτσα ντομάτας, τρίψτε τυρί και λαχανικά όπως καρότο ή κολοκυθάκι, τρίψτε ξύσμα πορτοκαλιού, λεμονιού ή σοκολάτας, κόψτε σε λεπτές φέτες αγγούρι, μελιτζάνα ή πατάτα.

Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8, κατάλληλος για επαφή με τρόφιμα, διαθέτει λαβή και σταθερή βάση για ασφαλή χειρισμό. Με 6 επιφάνειες για να σας προσφέρει 6 διαφορετικούς τρόπους τριψίματος, χοντρό, μεσαίο, λεπτό, μία πλευρά για να κόβετε σε λεπτές φέτες, μία πλευρά για να κόβετε σε κυματιστό σχήμα λαχανικά όπως κολοκύθι, αγγούρι ή καρότο και μία πλευρά με πολύ μικρές αλλά αιχμηρές τρύπες για άψογο αποτέλεσμα στο ξύσμα μπαχαρικών, όπως κανέλα, μοσχοκάρυδο, τζίνζερ, γλυκάνισο.

Κατάλληλος για πλυντήριο πιάτων.

Εργαλεία κουζίνας Acer

Η σειρά εργαλείων κουζίνας Acer έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις της κουζίνας και της αισθητικής. Σχεδιασμένη σε λιτή γραμμή, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μία σύγχρονη, αλλά παράλληλα κομψή αισθητική στην κουζίνα.

Βασισμένη στον σχεδιασμό των σύγχρονων εργαλείων κουζίνας, ακολουθεί τις αρχές της λειτουργικότητας και της απλότητας, με σκοπό να εξυπηρετεί τις ανάγκες της μοντέρνας κουζίνας.

Τα εργαλεία της σειράς Acer είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 που τα καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες και εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Κατασκευάζονται σύμφωνα με τους κανονισμούς για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα και αποτελούν την απόλυτα υγιεινή και ασφαλή επιλογή για την κουζίνα σας.


 

  • Βάρος 0,23 kg
  • Μήκος 13,50 cm
  • Ύψος 22,00 cm
  • Πλάτος 11,30 cm

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΜΑΧΑΙΡΙΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Υλικό Ατσάλι
Brands Nava
Είδος Μαντολίνα - Τρίφτες
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
Χρώμα Ασημί
product bottom banner