Νέο Προτεινόμενο

Σετ 4 Τεμαχίων Κουτάλια Σούπας Μήκος:20,32cm Inox Perpétue Opinel 002450

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 002450
35.00 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η κουταλιά της σούπας αισθάνεται άνετα στο χέρι με ισορροπημένο βάρος για μια ευχάριστη γευστική εμπειρία. Ως μέρος της συλλογής μαχαιροπήρουνων Perpétue, αυτή η κουταλιά της σούπας συνδυάζεται καλά με άλλα μαχαιροπίρουνα της σειράς Perpétue για να δημιουργήσει ένα στυλ σκηνικό. Εξαιρετική για καθημερινή χρήση και αρκετά κομψή για να ξεσπάσει για ειδικές περιστάσεις, αυτή η κουταλιά της σούπας θα χειριστεί τα πάντα, από τα πρωινά σας δημητριακά μέχρι ένα μπισκ αστακού. Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων για εύκολο καθάρισμα μετά από κάθε γεύμα. Το σετ 4 τεμαχίων περιλαμβάνει 4 κουτάλια της σούπας. Σχεδιασμένο στη Γαλλία. Κατασκευασμένο στην Πορτογαλία.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΟΙΚΙΑΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Υλικό Ανοξείδωτο
Κατάσταση Νέο, Προτεινόμενο
Brands Opinel
Είδος Κουτάλι φαγητού
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
Χρώμα Ασημί
product bottom banner