Προτεινόμενο

Τηγάνι αντικολλητικό Stone 28cm Estia 01-1193

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-1193
26.90 price.perUnitTitle

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κωδικός : 01-1193

Τα σκεύη Stone από χυτό αλουμίνιο πάχους 4,5mm προσφέρουν άψογη απόδοση μαγειρέματος.  Η θερμοκρασία διαχέεται ομοιόμορφα σε όλα τα τοιχώματα του σκεύους και μας επιτρέπει να μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία, διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων.

Διαθέτει τριπλή εξαιρετικά αντικολλητική επίστρωση Cookmark από τη κορυφαία εταιρία Pfluon. Η επίστρωση έχει ως βάση το γκρι χρώμα ώστε να μη κιτρινίζει ποτέ, ακόμη και με τα δυσκολότερα όξινα υλικά.

Σώμα από από χυτό αλουμίνιο πάχους 4,5mm κορυφαίας ποιότητας ανθεκτικό στη σκληρή χρήση εξασφαλίζουν τέλειο αποτέλεσμα και εξαιρετικό ψήσιμο από σκεύη που δε στραβώνουν ποτέ.  Με ενισχυμένη εξωτερική επιφάνεια ανθεκτική στα γδαρσίματα.

Kατάλληλο για όλες τις εστίες.

Εργονομικές αντιολισθητικές λαβές από βακελίτη σε όψη φυσικού ξύλου, παραμένουν κρύες κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

Πέντε (5) χρόνια εγγύηση προμηθευτή.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία ΟΙΚΙΑΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Υλικό Αλουμίνιο
Κατάσταση Προτεινόμενο
Brands Estia
Είδος Τηγάνια
Μέγεθος 28cm
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα
Χρώμα Μαύρο
product bottom banner